"Det är omöjligt att försumma roten och likväl vårda grenarna"

Konfucius

 

Läkning  

 

Vad gör oss sjuka?
Att inte lyssna på kroppen och det den berättar.
När jag inte bryr mig om vad jag äter, äter besprutad och näringsfattig mat.
Stress som jag utsätts för, både yttre och inre. 
Läkemedelsförgiftning.
Miljögifter som finns i maten, luften, hygienprodukter, kläder, möbler...Att vi har ont eller mår dåligt kan bero på så många saker. Våra olika sjukdomssymtom är signaler från kroppen och vårt undermedvetna att den behöver bli sedd och lyssnad till. 

Idag förstår vi att kropp och känslor hänger ihop och vi behöver se att alla delar i oss måste få vara med för att vi ska kunna läka.
När känslor och tankar inte får röra på sig och komma till uttryck desto svårare blir det för vår kropp och energi att röra på sig och när vi trycker ner och håller tillbaka blockerar vi oss själva och obalanser uppstår.
Att börja se var i livet vi förlorar kraft genom att upprepa gamla mönster och förneka oss själva, där finns en stor del av läkningen. 

I en behandling hjälper jag dig att börja känna och uttrycka det som känns i kroppen. Att bli mer medveten om dig själv, dina känslor och tankar.

Ibland har vi överskott av candida och parasiter eller skadliga bakterier som skapar en "förgiftning" i tarmen.

En tarmflora i obalans påverkar hela kroppen. Skadliga bakterier utsöndrar ämnen som skadar tarmslemhinnan och när slemhinnan är skadad kan större molekyler (svampar och bakterier) ta sig ut i blodomloppet, så kallat "läckande tarm". Detta belastar lever och njurar och stimulerar produktionen av fria radikaler, vilket blir en grund till andra sjukdomar. 
Genom att undvika mat som stressar, rena tarmen och kroppen från gifter, se över vilka näringsbrister som finns och få upp känslor och tankar, skapas en bred läkning. 


Om det behövs rekommenderar jag naturmedel som renar tarmen, antioxidanter och örter som hjälper levern, för att senare rätta till eventuella näringsbrister. 

Vid fysiska skador i muskler och leder talar muskeltester om vilka som testar svagt och vilka andra muskler som behöver balanseras.

Använder mig också av akupressur, ett behandlingssystem som kallas för seven chi keys, N.E.P, zonterapi och craniosacralterapi.


 

Det finns inga genvägar till att läka sig själv och bli frisk. Att se inåt, börja ta ansvar för mig själv. Börja känna och uttrycka det jag känner när livet påverkar mig. Förändra min kost och börja äta mer medvetet. Bli medveten om min kropp och börja acceptera den jag är.